SHS sport- en beweegopleidingen

SHS sportopleidingen zijn leerzaam, inspirerend, praktijkgericht en betaalbaar.  Zij geven jou als trainer, coach, en jouw club, de handvatten die essentieel zijn voor het geven van een goede training. Een goede sporter, is niet per definitie de beste coach of trainer, maar die kan je wel worden. Trainer zijn is een vak.

*Verschillende sportbonden kennen licentiepunten toe aan onze onze opleidingen en workshops. 

Voor Trainers & Coaches

‘Trainer zijn is een vak dat je kan leren.’

Een trainer staat met zijn handen in het haar op het veld.  Alle oefeningen lopen in de soep en op een enkeling na, luistert er niemand.  Wanhopig kijkt hij op zijn horloge, pfff nog 15 minuten.

Een sporter leunt tegen de doelpaal. Wat een zooitje is het vandaag weer. Eigenlijk is zo’n training gewoon tijdsverspilling. Zijn blik glijdt over het veld waar zijn medesporters bij elkaar klitten en alles doen behalve wat de trainer gevraagd heeft.

Niemand wordt geboren als trainer of coach, maar beiden kan je leren, want het is gewoon lastig om een goede structuur in een training en wedstrijd aan te brengen.  En zeg nu zelf, die chaos elke dinsdagavond op het trainingsveld, of tijdens een wedstrijd, word jij daar vrolijk van?  Sterker nog, het doet iets met jouw motivatie, maar ook iets met de motivatie van jouw sporters. En is straffen de oplossing om jouw sporters in het gareel te houden?  Het antwoord op deze vraag, weet je vast.

Sporten en trainen hoort te gebeuren in een veilige sportomgeving waarin sporters veilig fouten kunnen maken. En jij als trainer of coach kan deze veilige omgeving voor je sporters creëren. Daarnaast is het belangrijk om te weten hoe je een goede structuur in een training aanbrengt en hoe je jouw boodschap op een gemotiveerde manier overbrengt op de sporters.
Hoe?  Dat leer je tijdens de sportopleidingen van SHS zoals  de Opleiding voor Trainers & Coaches en Opleiding voor Trainers & Coaches 2.

Ontdek de SHS sport- en beweegopleidingen

 • Opleiding Body to Brain

  1.500,00 vrijgesteld van btw vanwege CRKBO registratie
 • Opleiding Trainers & Coaches 3

  990,00 vrijgesteld van btw vanwege CRKBO registratie
 • Opleiding voor Trainers & Coaches

  250,00300,00 vrijgesteld van btw vanwege CRKBO registratie
 • Opleiding voor Trainers & Coaches 2

  450,00 vrijgesteld van btw vanwege CRKBO registratie

Neem contact op

Stuur mij een bericht. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.  Chatten
  1
  Waar kan ik je mee helpen?
  Waar kan ik je vandaag mee helpen?