Uitnodiging voor iedereen!

Zaterdag 17 september van 14:00 uur tot 17:00 uur

1e regimentsdok 16
3433 KS Nieuwegein

Het begon met een idee in mijn hoofd, gevolgd door grote dromen en mondde uit in de realisatie van mijn bedrijf S. Holtkamp b.v. en waar het eindigt, geen idee. Zolang erin mijn brein nieuwe ideeën opkomen, ik kan dromen, blijven ik en mijn bedrijf groeien.

Op dit moment bestaat S. Holtkamp b.v. uit twee takken, namelijk S. Holtkamp Sport en
S. Holtkamp Coaching.
S. Holtkamp Sport legt zich toe op het ontwikkelen van trainingsmaterialen en opleidingen voor (aspirant) trainers, coaches en sportondernemers. En zoals de naam al doet vermoeden, legt
S. Holtkamp Coaching zich toe op het coachen en begeleiden van individuen en teams in het bedrijfsleven, binnen en buiten de sportwereld.

Wil je nog meer weten over wat ik met mijn bedrijven doe? Kom dan zeker langs op zaterdag 17 september tijdens de opening van het nieuwe pand in Nieuwegein en ontmoet mij persoonlijk en mijn fantastische team dat mij ondersteunt om kwalitatief het beste te bieden dat er is op
training- en coachgebied. 

Verder zal ik tijdens de opening van het pand ook mijn boek Body to Brain presenteren. Een boek waar ik met een team van experts bijna 2 jaar aan gewerkt heb. Het boek gaat in op de werking van de hersenen en het effect dat gezonde hersenen heeft op het lichaam.  Naast een stukje theorie, gaat het boek in op de praktische kant van het gezond houden van lichaam en geest door het geven van tips en oefeningen. Als je weet hoe het allemaal werkt, en hoeveel invloed jezelf hebt op alles dan is het een stuk makkelijker om een aantal belangrijke lessen in je leven te integreren waardoor je op later leeftijd ook nog gezond en vitaal bent.   

Mocht het niet lukken om naar de opening te komen, neem dan zeker een kijkje op mijn websites.  www.sholtkampsport.nl en www.sholtkampcoaching.nl.  Maar het liefst schud ik jou persoonlijk de hand tijdens de opening op 17 september.

Tot zaterdag 17 september!

Sportieve groet,

Chatten
1
Waar kan ik je mee helpen?
Waar kan ik je vandaag mee helpen?